Obrovské meno, aké tu ešte nebolo: Neuveríte, kto bude tajným hosťom v Inkognite!

Relácia Inkognito sa na obrazovkách teší obľube nielen vďaka skvelým hosťom, ale aj vďaka množstvu vtipov, ktorými je táto relácia priam posiata. Pondelkový hosť však bude predsa len niečo extra.

Inkognito je aj po mnohých rokoch na obraze jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu. Neustále si ho každý pondelok či štvrtok zapnú na svojich obrazovkách desaťtisíce ľudí, no vtipné momenty od našich hádačov sú veľkým hitom aj na našom webe, Facebooku, Instagrame či YouTube kanáli. Na obrazovkách JOJky sa Inkognito objavilo prvýkrát v septembri 2003 a vďaka veľkej diváckej priazni sa vo vysielaní udržalo štyri roky. Neskôr sa vrátilo v novej podobe a novými hádačmi opäť v roku 2015. 

Zapísalo sa tak k najúspešnejším a najdlhšie vysielaným projektom televízie JOJ. A práve v pondelok odvysielame jubilejnú 300. epizódu v jeho novodobej histórii. Nepôjde však o takú hocijakú časť, ale jej súčasťou bude skutočne zvučné meno, aké ešte Inkognito nezažilo. Tajným hosťom totiž nebude nikto iný, než samotná prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Už teraz vám môžeme sľúbiť, že táto epizóda sa zapíše k tým najpamätnejším. A to nielen vďaka takémuto veľkému menu, ale aj vďaka s tým spojenými vtipnými momentmi, keďže hádačom ani len na um neprišlo až do poslednej možnej chvíle, o koho išlo. 

Sledujte Inkognito so prezidentkou Zuzanou Čaputovou v pondelok o 20:35 na JOJke!