S telom bacuľky sa definitívne rozlúčila: Dominika Mirgová je stále viac sexi!

Blonďavá speváčka nikdy nepatrila medzi vychrtliny a vždy sa pýšila figúrou v štýle krv a mlieko. Svoje krivky však chcela dostať viac po kontrolu a začala na sebe pracovať. A výsledky na seba nenechali dlho čakať. Super telo si teraz udržiava vo forme už dlhší čas.

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je veľmi sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Sexi blondínka má módu v malíčku a neustále je tip-top nahodená. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a Dominika je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. A to aj napriek tomu (alebo práve preto?), že sa vždy pýšila figúrou v štýle krv a mlieko.

​​Po pôrode sa však prirodzene viac zaguľatila a pred časom sa rozhodla, že trochu zhodí. Začala na sebe pracovať a teraz sa môže pochváliť priam výstavnou postavičkou. Tú ukázala v plnej kráse neraz aj v sexi plavkách. "Stále mám od vás denne nespočetne veľa správ, kde chcete poradiť, ako na to. Nie som úplne ten najvhodnejší typ, ktorý by vám mal radiť, pretože každý človek to ma individuálne. Niekomu zaberie diéta, niekomu len cvičenie. Musíte skúšať, hľadať to, čo bude robiť vášmu telu dobre. Treba ho počúvať,“ poradila pred časom svojim fanúšičkám a zdá sa, že sa jej to stále darí napĺňať. Musíme uznať, že výsledky sú viac než fantastické, čo budete môcť vidieť aj dnes večer v Inkognite, kde bude Dominika v úlohe tajnej hostky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Z N O V U Z R O D E N Á ? ? @adamrustman / @casopisbreak #staystrong#love#talizman ✍?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Sledujte Inkognito s Dominikou Mirgovou dnes o 20:35 na JOJke!