Vlado Voštinár rieši vážnu dilemu: Toto mu teraz robí pri moderovaní najväčšie problémy!

Aj obľúbený moderátor Vlado Voštinár sa musel popasovať s tým, ako zvládnuť moderovanie s rúškom tak, aby sa cítil čo najviac prirodzene. Žiaľ, nemá to vôbec jednoduché.

Situácia okolo koronavírusu je stále vážna a spolu s ňou aj sú v platnosti aj prísne bezpečnostné opatrenia, ktoré musíme všetci dodržiavať. To sa dotklo aj nakrúcania obľúbených jojkárskych relácií či seriálov. Hoci výroba niektorých z nich je pozastavená, v iných sme sa rozhodli pokračovať. Príkladom sú relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja či Inkognito, ktoré nakrúcame za špeciálnych bezpečnostných opatrení. Samozrejmosťou sú aj rúška.

Inkognito - Nakrúcanie v sprísnenom režime Inkognito - Nakrúcanie v sprísnenom režime Zdroj: TV JOJ

​Moderátor Inkognita Vlado Voštinár však priznal, že tieto dni sú aj preňho poriadna skúška. Ako najväčší problém pri moderovaní vníma fakt, že vďaka rúšku sa mu nonstop zahmlievajú dioptrické okuliare. "V rúšku sa mi nakrúca úplne príšerne. Hoci máme krásne rúška, veľmi ma to obmedzuje. Mám hlboké nádychy a vždy mi to vlezie do úst. A mám tiež hlboké výdychy a potom mi to zas vždy vbehne pod okuliare. Aj jeden aj druhý úkon je veľkým trápením," vysvetľuje obľúbený moderátor, ktorý sa snaží aj naďalej rozdávať celému Slovensku pozitívnu náladu a veľa humoru. A to nielen v Inkognite, ale aj v relácii Zostali sme doma. 

Sledujte Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!