Zuzana Šebová v Inkognite zaťala do živého: Tajného hosťa takmer uhádla na prvú šupu!

Uhádnuť tajného hosťa v šou Inkognito ani zďaleka nie je také jednoduché ako sa zdá, keď sa na to pozeráme ako diváci. Hádači sa pri tom vždy zapotia a o to väčšia zábava nastáva, keď sa vo svojich nesmelých tipoch náhodou trafia do čierneho.

V najnovšej epizóde Inkognita si sadne do kresla pre tajného hosťa predseda vlády Slovenskej republiky Igor Matovič. Naše pozvanie prijal a čas na nakrúcanie si našiel aj napriek tomu, že má naozaj nabitý pracovný diár. Tak ako v každej epizóde, ani tentokrát nemali hádači tušenie, kto ich poctil svojou návštevou. Po vylúčení oblastí ako šoubiznis, umenie a šport im vylučovacou metódou ostali len tri odvetvia – veda, výskum a politika.

Poniektorí hádači tipovali, že do Inkognita prišiel profesor Vladimír Krčméry, no keď sa potvrdilo, že ide o politika, Zuzka Šebová trafila do čierneho, ani nevedela ako. „Je aktívny v politike a stíha ešte aj sem prísť? Tak… Igor, ste to vy?,“ vychrlila so smiechom. Jej spontánna odpoveď pobavila aj jej kolegov hádačov a všetci sa na tom schuti zasmiali. Nikto ale netušil, že je to správna odpoveď. Nuž, aj v tom je čaro Inkognita.

Sledujte Inkognito s Igorom Matovičom už v pondelok o 20:35 na JOJke!