Zdena Studenková všetkých pobavila narážkou na svoj vek: Aha, aký kompliment dostala!

Herecká hviezda Zdena Studenková oslávi v máji svoje 66. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Stabilná hádačka z Inkognita akoby zastavila čas. Že je to naozaj tak, sa jej potvrdilo aj počas aktuálnej koronakrízy.

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla, obľúbená herečka a stabilná zložka hádačského tímu z Inkognita. Tým všetkým je Zdena Studenková, ktorá má na chrbte už šesť krížikov. Je to však neuveriteľné, pretože vyzerá naozaj výborne a je dôkazom toho, že dámy nestarnú, ale zrejú. Že komplimenty, ktoré dostáva na adresu svojho mladistvého vzhľadu, nie sú plané, sa presvedčila aj v aktuálnej koronakríze.

Keďže podľa občianskeho preukazu už spadá do kategórie seniorov nad 65 rokov, má právo prednostne nakupovať v potravinách od 9:00 – 11:00. V najnovšej epizóde Inkognita, v ktorej bol tajným hosťom premiér Igor Matovič, ale prezradila, aký kompliment dostala v súvislosti s týmto nariadením. Ja sa musím pochváliť. Mňa už trikrát nechceli pustiť ráno do obchodu. Chápete? Chápete?,“ povedala predsedovi vlády, čím všetkých pobavila. Na to vtipne zareagovala jej kolegyňa Zuzka Šebová, ktorá celú situáciu ešte vyšperkovala. „Tak som s ňou išla ja a pustili nás,“ dodala so smiechom.

Sledujte Inkognito každý pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!