Juraj "Šoko" Tabaček je zručný domáci majster! Prekvapí vás, čo si vlastnoručne vyrobil!

Herec Juraj "Šoko" Tabaček nedá na svoju rodinu dopustiť. Platilo to aj počas vládnych bezpečnostných opatrení proti šíreniu nebezpečného koronavírusu. Izoláciu spolu s rodinou tak strávili na chalupe.

​Herec a obľúbený hádač z relácie Inkognito Juraj "Šoko" Tabaček trávil ostatné týždne spolu so svojou rodinou na chalupe. "Sme spolu na Makove. Tam, čo som si všimol, srnky rúška nenosia," zavtipkoval. Rodina sa držala v ústraní. "Snažíme sa minimálne kontaktovať s okolím," dodal. Svoje dve dcéry sa snažil všemožne ochrániť. "Pred chalupu som dokonca vyrobil tabuľku, že prosím, nevstupovať, aby ľudia chápali, lebo niektorí, najmä zo začiatku neboli stotožnení s tým, že vírus môže byť nebezpečný a že to môže ohroziť aj ich, aj nás," priblížil.

Juraj "Šoko" Tabaček je manuálne zručný. "Som domáci majster. Nemôžem povedať, že viem zvárať, železo mi celkom nejde, ale čo sa dreva týka, som celkom zdatný. Viem urobiť napríklad stolík," prezradil. Ak chcete vedieť, aké ďalšie výtvory sa mu podarili, pozrite si video HORE.

View this post on Instagram

Dnes večer... Všetci máme Zuzku v hube/ na hube #inkognito

A post shared by Juraj Tabaček (@durosoko) on

Juraja Šoka Tabačka môžete vidieť aj v obľúbenej relácii Inkognito v pondelky a štvrtky o 20:35 hod. na JOJke!