Zdena Studenková opäť vtipkovala o svojom veku: Jej pohotová reakcia hádačov rozsekala!

Herecká hviezda Zdena Studenková oslávila v máji svoje 66. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Stabilná hádačka z Inkognita akoby zastavila čas. V najnovšej časti obľúbenej relácie Inkognito však prezradila, aká je v týchto dňoch hlavná výhoda seniorov.

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla, obľúbená herečka a stabilná zložka hádačského tímu z Inkognita. Tým všetkým je Zdena Studenková, ktorá má na chrbte už šesť krížikov. Je to však neuveriteľné, pretože vyzerá naozaj výborne a je dôkazom toho, že dámy nestarnú, ale zrejú. Že komplimenty, ktoré dostáva na adresu svojho mladistvého vzhľadu, nie sú plané, sa presvedčila aj v aktuálnej koronakríze.

Keďže podľa občianskeho preukazu už spadá do kategórie seniorov nad 65 rokov, mala v čase pandémie právo prednostne nakupovať v potravinách od 9:00 – 11:00. Ju však do potravín pustiť nechceli. Zdala sa im primladá. „Musím vám povedať dve príhody. Teda, jedna stačí. Šla som ráno do obchodu a nechceli ma pustiť. Spýtala som sa: Dievčatko, mám vám ukázať občiansky preukaz? A ona povedala, že na to nemá právo. A potom zrazu hovorí, že: Hí, to ste vy, pani Studenková? Tak hovorím: No veď preto! Tak ma pustili a dobre sa nakupuje, nám dôchodcom, ráno,“ pochválila sa v najnovšej časti Inkognita. Ja som si hovorila, že ak niekoho nepustia, bude to Zdenka,“ povedala so smiechom Zuzka Kubovčíková Šebová. Bez komentára to nenechal ani Mišo Hudák. „Zrazu prichádzaš na to, aká je výhoda toho vyššieho veku,“ zhodnotil so smiechom. Na to Zdenka zareagovala veľmi pohotovo a tak trochu ironicky, čo všetkých hádačov rozsekalo. Áno, je to strašná výhoda. Ale ešte šťastie, že nemusím ísť do DSS-ky,“ dodala. Narážala tým na viacero fatálnych problémov s koronavírusom v slovenských DSS-kách.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!