Zdena Studenková a Simona Krainová v takmer rovnakom outfite: Ktorej to svedčalo viac?

Slávne blondínky sa pred časom stretli na spoločenskom podujatí, na ktoré mali prísť dámy oblečené v bielej farbe. Hoci možností ako tento dress code poňať je mnoho, herečka aj modelka zvolili takmer navlas rovnaký outfit. Ktorá vyzerala lepšie?

Pred časom sa v Prahe konalo spoločenské podujatie pri príležitosti slávnostného otvorenia novej kliniky krásy. Na tomto evente nechýbalo množstvo známych dám zo slovenského i českého šoubiznisu, ktoré sa pochopiteľne snažili zabodovať svojimi outfitmi. Usporiadatelia si pre svojich hostí pripravili aj špeciálny dress code, ktorým bola biela farba. Nuž, a hoci možností, ako farbu nevinnosti zakomponovať do svojho outfitu je mnoho, dve známe dámy sa obliekli takmer navlas rovnako.

Elegantný, jednoducho strihaný biely kostým si zvolili modelka Simona Krainová a herečka Zdena Studenková. Kým kráska známa z módnych časopisov stavila na pánsku a jemne oversize verziu, diva z dosiek, ktoré znamenajú svet mala kostým vypasovanejší a ozdobený jemnou bielou čipkou. Obe však outfity doplnili jednoduchými doplnkami, jemným mejkapom a sexi vykúkajúcou podprsenkou. Je naozaj ťažké povedať, ktorej to seklo viac, no isté je, že obe majú vycibrený vkus pre módu.

FOTO nájdete v galérii:

Sledujte Inkognito aj so Zdenkou Studenkovou každý pondelok o 20:35 na JOJke!