Mišo Hudák prezradil pikošku o Vladovi Voštinárovi: Všetci sa smiali tak, že až plakali!

V obľúbenej relácii Inkognito rozhodne nie je núdza o vtipné momenty. Niet divu, hádači spolu s moderátorom Vladom Voštinárom sú tými najlepšími zabávačmi. Žartovať nemajú problém dokonca ani na vlastný účet a to sa ukáže aj v dnešnej časti!

Moderátor Vlado Voštinár uvádza reláciu Inkognito od jej úplného začiatku. Je neodmysliteľnou súčasťou tohto programu a hádanie profesií sa mu za tie roky dostalo pod kožu. V súvislosti s tým o ňom v najnovšej časti Michal Hudák prezradí pikošku.Musím vám povedať zážitok s Vladom Voštinárom v šatni. Vladovi zazvonil telefón a on: Áno? Ste kuriér? Ja mu hovorím, že: Ty už hádaš aj do telefónu! Ja som sa tak začal smiať!,“ povedal Michal s hurónskym smiechom.

Na tejto príhode sa všetci hádači aj samotný Vlado zabávali tak, že takmer plakali. Možno mu povedal nejakú nápovedu,“ zaglosoval trefne Šarkan.Áno, Michal sa ma hneď pýtal, či mi povedal nejakú indíciu, že si ho uhádol na prvú?,“ doplnil Vlado. „On už aj telefóny dvíha tak, že háda povolanie,“ skonštatoval Hudák. Vlado, hovorí sa – prosím. Nie – ste kuriér?,“ odporučil mu na záver Šarkan.Už nám z toho tak zahrabkáva,“ uzavrel Michal.

Takéto a aj mnohé ďalšie vtipné situácie zažijete v Inkognite už dnes o 20:35 na JOJke!