Jozef Vajda je na fotkách z mladosti na nespoznanie: Aha, aké mal vysekané sexi telo!

Obľúbený herec a hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisového neba už desiatky rokov. V mladosti patril k najatraktívnejším slovenským hercom a treba povedať, že svoj šarm rozhodne nestráca ani s pribúdajúcim vekom!

Šarmantný Jozef Vajda je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Diváci JOJky jeho herecké schopnosti poznajú predovšetkým z projektov ako Hoď svišťom, Panelák, Za sklom, Ministri či z aktuálne vysielaného seriálu Nový život. Obľúbili sme si ho ale aj ako hádača v obľúbenej relácii Inkognito.

Úspešný herec odjakživa vzbudzoval v ženách veľké sympatie a pri pohľade na jeho fotky z mladosti ani niet divu, že na neho dámy leteli ako osy na med. Husté vlasy, prenikavý pohľad, zamatový hlas a vysekané telo s tehličkami na bruchu. To určite zamotalo hlavu nejednej predstaviteľke nežnejšieho pohlavia. A hoci mu vek pribúda a na tvári už má nejakú tú vrásku, v tomto prípade naozaj platí, že mužom pribúdajúci vek len prospieva, pretože zrejú do mužnosti a charizmy. Čo poviete?

Sledujte reláciu Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Jozef Vajda