Michal Hudák ukázal svoju krásnu partnerku Denisu: Pozrite, akú kočku má doma!

O veľké prekvapenie sa nielen divákom, ale aj samotným hádačom postarali tvorcovia Inkognita, keď so vianočného vydania pozvali ako hostí členov ich rodín.

Príjemné prekvapenie zažil vo vianočnom vydaní Inkognita aj ostrieľaný moderátor a zabávač Michal Hudák, keď sa v štúdiu objavila jeho milovaná partnerka Denisa. Len čo krásna tmavovláska vošla na scénu, hádači spustili veľký piskot a krik na znak obdivu. Michalova dlhoročná partnerka je totiž mimoriadne atraktívna žena a vyžaruje z nej neskutočná charizma.

Tak toto ty máš doma!,“ zhodnotila nadšene Zuzka Šebová.Toto vyzerá, akoby si doma chodila len vo vyťahaných teplákoch,“ podpichol moderátor Vlado Voštinár. „Bez, kámo, bez teplákov!,“ odpovedal Hudák, na ktorom bolo vidieť, že je na svoju partnerku hrdý a nevie sa na ňu vynadívať. „Vyzeráš krásne! Nádherne!,“ pochválil ju. Hoci si obaja svoje súkromie prísne strážia, pri tejto príležitosti prezradili aj čo-to zo svojho života. Pri ich dialógoch bolo vidieť, že sa veľmi ľúbia a funguje medzi nimi neskutočná chémia.