Nečakaná zmena v Silvestrovskom Inkognite: TOTO prekvapenie sme tu ešte nikdy nemali!

Posledný deň v roku bude na obrazovkách JOJky patriť naozaj skvelej zábave v podobe obľúbeného Inkognita. Špeciálne Silvestrovské vydanie bude plné prekvapení a jedno veľké vás čaká hneď v úvode!

Rok 2020 bol veľmi náročný a plný nečakaných udalostí. Museli sme si zvykať na úplne nové situácie, pretože všetko akoby bolo postavené na hlavu. Príchod nového roka 2021 je však pre nás všetkých nádejou, že sa život vráti do starých dobrých koľají. V posledných hodinách starého roka nás aj vás bude sprevádzať obľúbené Inkognito v špeciálnom Silvestrovskom vydaní, v ktorom si tvorcovia pripravili množstvo prekvapení. Hneď v úvodných minútach uvidíte nečakanú zmenu, akú sme ešte v Inkognite nikdy nemali! „Naši kamaráti sú už pripravení so škraboškami. Viete, celý tento rok bol naozaj postavený na hlavu. Práve Inkognitom by sme sa mu mohli vysmiať a to urobíme tak, že aj Inkognito začíname tak naruby. Otočíme to celé. Začíname tajným hosťom,“ povie v začiatku relácie moderátor Vlado Voštinár.

V priebehu Silvestrovského vydania sa vedľa neho v kreslách pre hostí vystrieda množstvo známych tvárí zo slovenského šoubiznisu, pričom väčšina z nich býva súčasťou nášho hádačského tímu. Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval, Zuzka Kubovčíková Šebová s manželom Miškom či Ondrej Kandráč a Štefan Skrúcaný. Silvestrovské Inkognito bude plné skvelých vtipov, zábavných situácií a dobrej hudby, takže sa naozaj máte na čo tešiť!

Sledujte špeciálne Silvestrovské Inkognito už dnes o 20:35 na JOJke!