Zdena Studenková sa pochválila svojou novou záľubou: Tomu sa povie poriadna gazdinka!

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla je známa nielen svojím hereckým kumštom či šarmom, ale aj tým, že je vyhlásená gazdinka. Výborne varí, skvelo pečie a najnovšie sa k tomu pridala ďalšia záľuba!

Zdena Studenková je niekoľko desiatok rokov hereckou stálicou, divou a inšpiráciou pre začínajúcich hercov. V dôsledku pandémie koronavírusu sa však na dosky, ktoré znamenajú svet, už dlho nepostavila. Množstvo voľného času sa rozhodla investovať do svojej veľkej záľuby, ktorou je kuchyňa. V rámci nej si našla novú vášeň!Je to o tom, ako ten človek dokáže využiť to množstvo voľného času. Teraz naposledy som sa dala na sušenie ovocia. Tak som si kúpila sušičku. Suším si jabĺčka, suším si hrušky. Naučila som sa, samozrejme, kváskovať chlieb,“ povedala Studenková v reportáži pre Top Star.

Nájsť si koníčky a venovať sa im je podľa nej veľmi dôležité. „Najhoršie je stále sa vŕtať v informáciách a stále sa zaťažovať a rozčuľovať sa,“ myslí si Zdena. Hoci sa už nevie dočkať dňa, keď sa konečne postaví pred divákov na pódium, všetko zlé je podľa nej na niečo dobré. Takýto čas, dúfam, že už nikdy nenastane. Ale ľudia môžu prehodnocovať svoje priority a to, čo je pre nich dôležité a kto je pre nich dôležitý,“ dodala.

Reportáž o Zdenkinej novej záľube si môžete pozrieť tu:

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!