Maroš Kramár ukázal najmladšieho syna: Z rozkošného chlapčeka je dnes už veľký tínedžer!

Talentovanému hercovi a hádačovi z Inkognita robia v živote obrovskú radosť jeho tri deti. Dve z nich už prekročili prah dospelosti a najmladšia ratolesť už tiež nie je malým chlapčekom, ako si ho všetci pamätáme.

Úspešný herec, moderátor, hádač z Inkognita, no hlavne milujúci a starostlivý otec. Tým všetkým je Maroš Kramár. Hoci je vo svojom pracovnom živote mimoriadne zaneprázdnený, no aj popri práci si vždy vie nájsť čas na svoju milovanú rodinu. Jeho najväčším životným šťastím sú jeho tri deti – najstaršia Tamara, ktorá má už neuveriteľných dvadsať rokov. Za ňou nasleduje Timur, ktorý oslávil sladkých osemnásť. Najmladším je 12- ročný Marko, z ktorého je dnes už veľký tínedžer.

Hovorí sa, že práve na svojich ratolestiach si uvedomujeme, ako rýchlo plynie čas. A svoje o tom vie aj Kramár, ktorý sa fotkami svojich detí pravidelne chváli na sociálnej sieti. Urobil tak aj pred pár dňami, keď zverejnil snímku s najmladším Markom. Vidieť, že drobné chlapča už poriadne vyrástlo a podobu so svojím slávnym otcom skrátka nezaprie. Čo poviete?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!