Ibi Maiga prekvapil tým, čo mu dovolila jeho manželka: Slováci môžu o TOMTO len snívať!

Známy hudobník a zabávač žije na Slovensku väčšinu svojho života, no pôvodom je z afrického Mali. Z rovnakej krajiny pochádza aj jeho manželka, ktorá mu dovolila niečo, čo je v našej kultúre nepredstaviteľné. O čo ide?

V pondelkovom Inkognite sa ako tajný hosť predstavil hudobník Ibrahim Maiga, ktorý je na Slovensku veľmi dobre známy. Hoci u nás žije niekoľko desiatok rokov, rodinu a manželku má až v Mali, odkiaľ aj pochádza. Africké krajiny sú okrem iného známe aj tým, že je v mnohých z nich povolená aj polygamia (pozn. red. mnohoženstvo). Nuž a práve túto tému v Inkognite otvoril moderátor Vlado Voštinár. Maigu sa spýtal, či je pravda, že jeho manželka z Mali mu dala povolenie, aby si na Slovensku našiel druhú manželku. Ibi súhlasne prikývol a vysvetlil, ako to u nich chodí. „U nás sú s tým ženy až do takej miery zmierené, že povedia: Miláčik, môžem ti tú druhú ženu vybrať ja?Aby si jej nedoniesol domov hocičo. Ona sa chce pod to podpísať. Ja som ju ešte o to nepožiadal,“ skonštatoval.

Táto informácia neostala bez povšimnutia a v štúdiu sa medzi hádačmi okamžite strhla zábavná slovná debata. Vy mi závidíte, že môžem mať štyri ženy…,“ začal Maiga. „Nie, mi ti to vôbec nezávidíme. Lebo my máme také ženy, že nám stačí jedna,“ skočil mu do reči Voštinár. „Všetkým jedna,“ dodal Mišo Hudák. Napokon však rodený Malijčan prezradil, prečo si ešte nenašiel druhú manželku. „Vieš, čo sa hovorí: jedna žena - jeden problém, dve ženy – dva problémy. Takže ja sa do toho nehrniem tak rýchlo,“ uzavrel so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!