Tváre Inkognita dostali od hosťa v štúdiu naozaj lákavú ponuku: Návrh, aký sa neodmieta!

Moderátor Vlado Voštinár ako aj hádači z obľúbenej relácie Inkognito dostali od hostí v štúdiu už nejednu ponuku. Hoci ich nikdy nevyužili, tá najnovšia znie naozaj veľmi lákavo!

V obľúbenej relácii Inkognito sa na stoličke vedľa moderátora Vlada Voštinára za dlhé roky vysielania vystriedalo veľké množstvo hostí so zaujímavými profesiami. Tváram na pamiatku zvyknú nechávať drobné darčeky, no výnimkou nie je ani to, ak im rovno ponúknu, že im radi poskytnú svoje služby. Inak to nebolo ani v jednej z najnovších epizód, keď sa pred hádačov posadil pán, ktorý prenajíma jachty.

Dostali od neho pozvanie na príjemnú oddychovú plavbu. Žeby prišla tá chvíľa, keď návrh neodmietnu? „Služby ľudí, ktorí sú v Inkognite som nevyužil, ale neviem… Minule sme tam mali človeka, čo prenajíma jachty a nechal mi vizitku. A možno sa vyrysuje aj to, že ľudia z Inkognita urobíme jednu posádku a ktovie? Možno pôjdeme,“ povedal so smiechom Voštinár v reportáži pre Top Star. Jedným dychom však dodal, že to vidí skôr v rovine fantázie, než reality. „Nás dať dokopy, to je nemožné. My hľadáme termín na ten jeden natáčací deň, lebo všetci toho máme veľa. Ale, keď sa bavíme o prázdninách a lete, no ktovie,“ dodal s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!