Lucia Vráblicová zaspievala legendárnu skladbu Čerešne: Z TOHTO budete mať zimomriavky!

Obľubená herečka, známa aj zo seriálu Nový život, je typická svojím nezameniteľným zamatovým hlasom. Tento potenciál využíva nielen v rámci herectva či dabingu, ale aj ako speváčka v a´capella skupine Voising, s ktorou prespievala legendárnu skladbu Čerešne! A ich verzia je naozaj nádherná!

Luciu Vráblicovú poznáme ako výbornú herečku, ktorá stvárnila nespočetne veľa postáv či už na svojej domácej pôde v divadle Nová scéna alebo vo filmoch, seriáloch či v dabingu. Aj diváci JOJky ju poznajú z mnohých projektov, ako napríklad Mafstory, ZOO, Za sklom či z aktuálne vysielaného seriálu Nový život, v ktorom stvárňuje učiteľku Gitku. Zaujímavosťou však je, že svoj nádherný zamatový hlas využíva nielen ako herečka, ale aj ako speváčka.Spev mi nikdy nebol vzdialený. Ešte na konzervatóriu som mala absolventský koncert, kde som spievala hlavne šanzóny od mojich obľúbených speváčok, napríklad Hana Hegerová a podobne. Neskôr, keď som nastúpila na Novú scénu, som pôsobila v mnohých muzikáloch, kde je spev neodlúčiteľnou súčasťou celého predstavenia,“ povedala Vráblicová.

Svoj veľký spevácky talent a muzikálnosť prejavila v skladbe Čerešne, ktorú naspievala s a´capella skupinou Voising. Výber skladby rozhodne nebol náhodný.Čerešne pánov Filipa a Lasicu sú klasikou, ktorú si myslím, že si chce zaspievať každá herečka. Mňa sprevádzala od školských čias, odkedy som ju vždy mala vo svojom repertoári. Túto pieseň milujem. Dámy Hegerová a Zuzanka Kronerová ju zaspievali v pôvodných verziách úchvatne. Dúfam, že sa k nim aspoň na chvíľku priblížim,“ zhodnotila s úsmevom obľúbená herečka. V skupine spieva spoločne so svojím synom Benjaminom a manželom Viktorom. „Členovia Voisingu sú nie len moji kolegovia a priatelia, ale aj rodina, keďže tam spieva môj manžel a tiež aj syn. Takže tá myšlienka „visela“ vo vzduchu už dlhšie. Dlhé korona večery spôsobili, že sme všetci spolu túto myšlienku dotiahli do konca. Letné uvoľnenie nám potom prialo, aby sme mohli natočiť klip,“ zaspomínala si na vznik piesne. Videoklip sa nakrúcal v malebnom prostredí dedinky Starý Klíž a úžasnú atmosféru len dopĺňa počasie, ktoré im v ten deň naozaj prialo.

Čo ešte o sebe prezradí herečka Lucia Vráblicová? Sledujte Inkognito, v ktorom bude tajným hosťom, už dnes o 20:35 na JOJke!