Mišo Hudák prezradil pikošku zo svojej spálne: Chlapci z Inkognita plakali od smiechu!

V obľúbenej relácii Inkognito nikdy nie je núdza o vtipné momenty. Hádači sú spolu s moderátorom Vladom Voštinárom tými najlepšími zabávačmi a často nemajú problém žartovať aj na vlastný účet!

Pandémia koronavírusu spôsobila, že väčšina umelcov má svoj pracovný diár podstatne prázdnejší než pred rokom. V súvislosti s tým si na vlastný účet zavtipkoval muzikant Peter Novák alias Šarkan, keď sa v Inkognite opäť objavil ako hádač po dlhšom čase. Keď sa ho Vlado spýtal, prečo neprišiel už dávnejšie, vysvetlil to tým, že je veľmi zaneprázdnený. Chlapci, kedy sa prezliekate z pyžama? Tak približne…,“ povedal Šarkan z čoho vyplynulo, že to samozrejme myslel ironicky. Na čo by som to robil? Ja totižto spím nahý. Takže, sa nemám z čoho do čoho,“ povedal pohotovo Mišo Hudák. Z jedinej vety sa však okamžite stala téma na vtipnú diskusiu. „To nahý naozaj? Nechcem si to predstavovať,“ poznamenal muzikant so smiechom.Ja spím v trenírkach,“ prispel do debaty Marcel Forgáč.

Tému ukončil až moderátor Vlado Voštinár tým, že privítal v štúdiu hostku Adrianu. Keď sa objavila na scéne, snažil sa jej kučeravú diskusiu, ktorú počula zo zákulisia vysvetliť. Ale inak sme slušní ľudia, naozaj,“ skonštatoval moderátor. „Ale čo je neslušného na tom, že spím nahý?“ doplnil Hudák s úsmevom. Vlado v diskusii nepokračoval a namiesto toho sa začal sústrediť na povolanie tmavovlásky. Čo podľa teba robí Adriana, Michal?“ opýtal sa. „Momentálne sa pozerá na nás, či si nepomýlila program,“ uzavrel so smiechom Mišo.

Celú situáciu si pozrite vo videu HORE!

Sleduje Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!