Hádači v Inkognite budú mať novú a šarmantnú posilu: Aha, KTO doplní túto zostavu!

Relácia Inkognito je dlhé roky mimoriadne obľúbená nielen vďaka zábavným momentom a trefným vtipom, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií, ale aj vďaka výbornému tímu hádačov. Ten už čoskoro doplní úplne nová tvár. O koho ide?

Do hádačskej zostavy v obľúbenej relácii Inkognito už onedlho pribudne nová tvár. Bude ňou moderátorka a zabávačka Dagmar Dianová, známa ako Didiana, čo naznačil už v minulej časti moderátor Vlado Voštinár, keď po jeho boku sedela ako tajný hosť.Tajná informácia! Uško som dostal, že sa vidíme?“ spýtal sa Vlado. „Super, dobre, teším sa. Ale dúfam, že nebudem takáto vypchatá,“ odpovedala pohotovo Didiana, ktorá bola prezlečená na kuriatko. Že nastúpi do tímu hádačov už môžeme potvrdiť aj oficiálne. „Potvrdzujeme že známa moderátorka Didiana sa stane novou posilou hádačskej zostavy relácie Inkognito. Myslíme si, že medzi svojich nových kolegov prinesie pre ňu typický životný nadhľad a vtip,“ povedala PR manažérka Inkognita Katarína Gajdošíková.

Z Inkognita by sa na nejaký čas mala vytratiť Zuzka Šebová, ktorá sa bude venovať mamičkovským povinnostiam, keďže očakáva príchod druhého potomka. Didiana však rozhodne nebude jej náhradou, ale rovnocennou kolegyňou.V žiadnom prípade ju nevnímame ako náhradníčku za Zuzku Kubovčíkovú Šebovú, ktorú o chvíľu čakajú materské povinnosti. Zuzka má dvere do Inkognita stále otvorené a rátame s ňou,“ dodala Gajdošíková.

Veľkonočné Inkognito - Didiana Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!