Hádači sa trápili pri mene tajného hosťa: Potili krv a Zuzka Šebová takmer porodila!

Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv.

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol sympatický herec Juraj Rašla, ktorý je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých projektov. Na jeseň hral v komediálnom seriáli Uhorčík, v ktorom stvárňoval marketingovú tvár zbojníckej družiny - Juraja Jánošíka. Hádači sa však pri odhaľovaní jeho identity poriadne potrápili. Hoci pomerne rýchlo zistili, že ide o herca, dosť dlho im trvalo, kým ho zaradili do seriálu. Tipovali známe projekty ako Panelák, Zoo, Mafstory, Profesionáli či Prázdniny, no stále boli vedľa. Pri desiatom „nie“ sa moderátor Vlado Vostinár rozhodol, že dovolí Mišovi Hudákovi a Čekymu, aby si dali dole škrabošky, keďže už aj tak nehádali. Keď zbadali, kto je tajným hosťom, bolo na nich vidieť, že by sa najradšej od hanby prepadli.Toto je veľká hanba!,“ zasmial sa Mišo. „Mne práve odtiekla plodová voda, takže musím ísť,“ vyhŕkla Zuzka, ktorá radšej ani nechcela klásť žiadne ďalšie otázky.

Rad bol však na nej a tak musela zabojovať. Po chvíli sa jej síce podarilo uhádnuť, že ide o seriál Uhorčík, no na meno Juraja Rašlu si nevedela spomenúť. „Sväťko, René, Tomáš Bezdeda, Jožko Adamčík – ten je mladší. Majko Labuda… Potom ten chlapec, ktorý neviem, ako sa volá. Potom pán z kapely. Ja sa fakt začínam cítiť ako v pôrodnici. Marcel, buď pri mne až do konca. Jeminenku, veď som videla všetky diely,“ povedala nešťastná Zuzka. „Ja som normálne spotený, toto je zúfalstvo. Je to strašné,“ skonštatoval Hudák. Správne meno napokon napadlo Marcelovi Forgáčovi, ktorý Zuzke poradil a Juraja Rašlu uhádli. Celá situácia však pripadala všetkým poriadne vtipná. My sme neuhádli Jánošíka!“ vykríkol Mišo. „Za toto sa znižuje honorár, keď neuhádnu, však?“ dodal na záver Rašla, ktorý to celé bral veľmi športovo a s nadhľadom. Pozrite si to celé vo videu HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!