Vlado Voštinár si poriadne vystrelil z Miša Hudáka: Všetci sa smiali tak, až plakali!

V obľúbenej relácii Inkognito rozhodne nie je núdza o vtipné momenty. Niet divu, hádači spolu s moderátorom Vladom Voštinárom sú tými najlepšími zabávačmi. Žartovať nemajú problém dokonca ani na vlastný účet a to sa ukáže aj v dnešnej časti!

Hovorí sa, že smiech lieči a čím je nám ťažšie, tým viac by sme sa mali zabávať. S tým nám pomáha obľúbená relácia Inkognito, ktorá každý pondelok vnáša do našich obývačiek dobrú náladu. Esenciu zábavnosti programu dodávajú mnohé spontánne situácie a vtipy, ktoré z nich vyplynú. V uplynulej časti moderátor Vlado Voštinár vysvetlil hádačom v štúdiu ako aj televíznym divákom, prečo je Inkognito mienkotvorná relácia. Viete, čo je výborné? Ja som sa dozvedel, že my sme už aj mienkotvorný program. Počúvaj, Michal, teba to poteší. Ja som sa na tom dosť bavil. Čítal som taký komentár, že tí v Inkognite si môžu všetci ruky podať. Jeden pokazil ceny bytov, druhý teraz kazí ceny potravín,“ povedal so smiechom. „Čaká sa teraz už lne na nás troch,“ zareagoval pohotovo Čeky.

Veslo chytili aj jeho kolegovia a vtip ďalej rozvíjali. „Pozri sa, ty môžes hudbu kaziť,“ povedal Čekymu Šoko. „Ja môžem pokaziť ráno a Šoko všetko, čo ostalo,“ doplnil Marcel Forgáč. S vtipmi na účet Miša Hudáka však Vlado pokračoval. „Dnes som šiel do roboty a žena mi hovorí: Keď pôjdeš z práce, kúp banány. Hovorím: Super, opýtam sa Michala po čom zajtra pôjdu,“ poznamenal. Nielen samotný Hudák, ale aj ostatní hádači v paneli sa na tom poriadne pobavili a smiali sa až tak, že im pomaly slzy tiekli. Nuž, aj takéto momenty prináša Inkognito.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!