Jozef Vajda sa fanúšičkám ukázal v plavkách: Wau, môže mať takto vysekané telo v 65-ke?

Obľúbený herec a hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisového neba už desiatky rokov. Hoci v lete sfúkne na torte 66 sviečok, pýši sa telom mladíka. Dôkazom sú fotky, ktorými sa pochválil svojim fanúšičkám!

Šarmantný Jozef Vajda je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Okrem talentu určite pútal pozornosť aj svojím výzorom. Herec totiž odjakživa vzbudzoval v ženách veľké sympatie a pri pohľade na jeho fotky z mladosti ani niet divu, že na neho dámy leteli ako osy na med. Prenikavý pohľad, zamatový hlas a vysekané telo určite zamotali hlavu nejednej predstaviteľke nežnejšieho pohlavia.

S pribúdajúcim vekom však svoju charizmu a sexepíl rozhodne nestráca. Práve naopak. V jeho prípade rozhodne platí, že zreje do mužnosti. Dôkazom sú snímky, ktorými sa cez víkend pochválil na sociálnych sieťach. Vajda sa aktuálne nachádza v Chorvátsku, kde pracuje na pokračovaní úspešného filmu Šťastný Nový rok. Čaute… práve teraz mám pauzu, ale inak som v práci. Točím nový film a vďaka tomu som sa mohol okúpať v chorvátskom mori,“ napísal k snímke, na ktorej pózuje v plavkách na pláži i v bazéne. Už na prvý pohľad je vidieť, že obľúbený herec a hádač z Inkognita sa pýši vysekanou postavou a nejeden mladík by mu ju mohol len ťažko závidieť. Nuž, aj to dokazuje, že vek je naozaj len číslo. Čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jozef Vajda (@jozefvajda_official)

Sledujte reláciu Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!