Zdena Studenková prezradila pikošku zo svojho vzťahu: Takýto je Braňo Kostka v súkromí!

Obľúbená herečka a známy dirigent tvoria harmonický pár viac už než 26 rokov. Sú živým dôkazom toho, že v skutočnej láske je vekový rozdiel naozaj len číslo. Kostka onedlho oslávi jubilejnú päťdesiatku a Studenková mu pripravila naozaj originálny darček!

Obľúbená herečka a stabilná hádačka z Inkognita, Zdena Studenková, pred pár dňami oslávila 67. narodeniny. Viac než svojím sviatkom sa však v týchto dňoch zaoberala blížiacimi sa okrúhlinami svojho životného partnera. Jej milovaný Branko totiž 17. júna oslávi jubilejnú päťdesiatku, a tak dlhoročná členka Činohry Slovenského národného divadla vymýšľala, aký darček mu venuje. „Branko má všetko. Hodinky, ktoré som mu kúpila už niekoľkokrát, skončili v šuplíku. Skrine kypia handrami, ktoré nenosí. Tak som si povedala, že čo ho určite poteší, je naša milovaná Barcelona, ktorú sme minulý rok nemohli zabsolvovať. Tak som kúpila tú Barcelonu. Letenky, všetko a už sa hrozne tešíme,“ prezradila v reportáži pre Top Star.

Žiadny oddych na pláži pri mori v luxusnom rezorte ale neplánujú. „Spravíme si nejaké výlety, pôjdeme na nejakú fiestu. Dobré víno, dobré jedlo… Bude to taký poživačný výletík. Nemusí to byť o tom, že sedíme niekde pri mori. Možno aj tam na chvíľu zájdeme, ale dôležité je, že si znovu užijeme ducha Barcelony,“ teší sa Studenková, ktorá v rozhovore prezradila aj vtipnú pikošku z ich vzťahu. Keď ma potrebuje upozorniť na to, že je veľmi dospelý a nemám mu do vecí rozprávať, povie: Veď mám päťdesiat. A inokedy zasa, keď sa cíti byť veľmi mladý, povie: Ešte nemám päťdesiat. On to používa podľa toho, ako chce byť dôležitý,“ dodala s úsmevom.

Vychutnajte si Zdenu Studenkovú v obľúbenom Inkognite už v pondelok o 20:35 na JOJke!