Skvelý výkon Miša Hudáka: Nový tohtoročný rekord v uhádnutí tajného hosťa v Inkognite!

Pri hádaní tajného hosťa v obľúbenom Inkognite vždy nastávajú rôzne vtipné situácie. Kým niekedy sa hádači s identitou trápia a potia krv, inokedy meno známej tváre vysypú z rukáva.

Prísť na to, kto sedí v kresla vedľa moderátora Vlada Voštinára, rozhodne nie je jednoduché. Hádači musia byť maximálne koncentrovaní, pamätať si odpovede na otázky a z toho všetkého si v hlave vyskladať mozaiku. Odhaliť identitu tajného hosťa im preto niekedy trvá dlhšie, inokedy kratšie a sú aj dni, keď sa im to nepodarí. V najnovšom Inkognite nastala situácia, že nepadlo jediné „nie“ a Mišovi Hudákovi sa meno hosťa podarilo uhádnuť v rekordnom čase.

Už podľa opatrného a ladného príchodu usúdil, že do štúdia prišla žena. „Prišla ladne a pravdepodobne má sukňu alebo šaty,“ šokoval hneď na úvod, pretože operná diva Adriana Kučerová skutočne prišla do Inkognita v šatách. Okamžite sa spýtal, či pracuje v zábavnom priemysle a Vlado Voštinár mu svojou odpoveďou tak trochu pomohol. „Ja to tam dám,“ odvetil mu. „Čo je, že ja to tam dám? Už dávno sme sa dohodli, že šport nezahŕňame do zábavného priemyslu. Ale, že umenie ako vyšší level zábavného priemyslu zahŕňame do zábavného priemyslu. Toto je ten prípad?“ spýtal sa Mišo. Keď dostal ďalšie áno, opýtal sa, či je dáma umelkyňa. Jej profesiu ale definoval úplne presne, čo všetkých odrovnalo. „Mohla by to byť, napríklad, operná speváčka?“ doplnil Hudák. Po ďalších dvoch otázkach už mal absolútnu istotu a tak vyslovil meno Adriana Kučerová. To bolo až príliš rýchle, až som sklamaná, že som si viac toho nevypočula nejakých dohadov,“ povedala operná diva s úsmevom.

Sleduje obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!