Vlado Voštinár prezradil pikošku zo súkromia: TAKTO s manželkou trávia svoje večery!

Moderátor obľúbeného Inkognita patrí k najlepším slovenským zabávačom. Vtipné hlášky či trefné postrehy v relácii súka z rukáva jedna radosť, no je taký aj v súkromí?

Obľúbený moderátor Vlado Voštinár je tvárou Inkognita naozaj dlhé roky a bez neho si už túto reláciu ani nevieme predstaviť. Na obrazovkách vždy srší humorom a dôvtipom, no pravda je taká, že keď skončí nakrúcanie, je poriadne vyšťavený. Za jeden deň sa totiž vyrobia až tri relácie, čo by dalo zabrať každému.Nie je to tak, že by som sa ľutoval. Alebo, že by nás druhí mali ľutovať. Je to prosto naša práca. Niekto ide z práce viac unavený, niekto menej. Niekto fyzicky, niekto psychicky. Ale hej, dá to trošku zabrať,“ povedal v reportáži pre Top Star.

Ako s úsmevom priznal, keď príde z nakrúcania domov, s manželkou majú všetko, len nie romantiku pri sviečkach. „Prídem domov, osprchujem sa, potom mi žena vynadá, že sa s nikým nerozprávam. Potom, keď budem mať snahu sa s niekým rozprávať, tak mi bude vyčítať, že to robím nasilu a radšej nech som ticho. Potom, keď som ticho, povie, že aspoň voľačo by som mohol povedať. Tak sa opýtam, čo bude na večeru. Povie, či horšiu otázku nemám. Keď sa najem, tak úplne zaspím. A to je náš krásny večer,“ dodal so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!