Zdena Studenková si poriadne vystrelila z Maroša Kramára: Všetci plakali od smiechu!

V obľúbenej relácii Inkognito rozhodne nie je núdza o mnohé vtipné momenty. Niet divu, hádači spolu s moderátorom Vladom Voštinárom sú tými najlepšími zabávačmi. Keďže majú medzi sebou výborné vzťahy, nemajú problém do seba podpichovať a robiť si žarty jeden z druhého.

Spontánne reakcie a s nimi často spojené vtípky robia z Inkognita to, čím je. Zábavné situácie nečakane vznikajú priamo pri nakrúcaní a o to je výsledok autentickejší. Asi ako v jednej z epizód, keď sa hádači snažili uhádnuť profesiu sympatickej Niny. Indícia znela: „aby ste si vedeli objednať lososa“, čo im malo naznačiť, že je lektorkou fínštiny. Hádačom sa pomerne rýchlo podarilo prísť na to, že pracuje s cudzími jazykmi a pravdepodobne sa živí ako tlmočníčka alebo prekladateľka. Lenže to moderátorovi Vladovi Voštinárovi nestačilo, pretože chcel, aby zistili, akú reč ovláda.

Zdena Studenková okamžite tipla, že sa tmavovláska môže zaoberať severskými jazykmi. Keď sa jej kolega Maroš Kramár snažil zistiť, či náhodou nejde o laponštinu, nastala pred kamerami nesmierne vtipná situácia. Je pravda, že Laponci majú viac žien?“ opýtal sa Maroš. „Ale my hovoríme o lososovi!“ vyhŕkla Zdenka. Ale ja by som sa chcel niekam presťahovať,“ oponoval jej Kramár. Na to Studenková pohotovo zareagovala a z herca si poriadne vystrelila. „Pane Bože, to v tomto veku? Maroško, neblázni!“ vykríkla.Potrebujem, aby ma nosili…,“ obhajoval sa. „Však choroby ťa postihnú… Asi chce byť hybernovaný, aby sa nepokazil tak rýchlo,“ skonštatovala Zdenka. „Vráťme sa k téme, dobre?“ uzavrel Kramár so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!