Jozef Vajda má postavu v TOP forme aj po 60- ke: Môže vyzerať TAKTO dobre?

Obľúbený herec a hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisového neba už desiatky rokov. V mladosti patril k najatraktívnejším slovenským hercom a treba povedať, že svoj šarm nestráca ani s pribúdajúcim vekom! Hoci práve dnes oslavuje 66. narodeniny, top formu a kondičku by mu mohli závidieť aj o polovicu mladší muži!

Šarmantný Jozef Vajda je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Diváci JOJky jeho herecké schopnosti poznajú predovšetkým z projektov ako Hoď svišťom, Panelák, Za sklom, Ministri či z aktuálne vysielaného seriálu Nový život. Obľúbili sme si ho ale aj ako hádača v obľúbenej relácii Inkognito.

Hercovi sa darí nielen v pracovnom, ale i v súkromnom živote. Najväčšiu radosť mu robia jeho vnúčatká Ellie a Jakubko, ktoré priviedla na svet jeho dcéra Lea. Zlatíčka si užíva plnými dúškami a ako správny dedko ich patrične rozmaznáva. Vajda niekoľkokrát v rozhovoroch prezradil, že si rolu starého otca užíva a jeho vnúčatá sú tými najväčšími pokladmi.

Hoci Jozef Vajda práve dnes oslavuje 66. narodeniny, jeho výzor či postava tomu vôbec nenasvedčujú. Hoci mu na tvári pribudli nejaké tie vrásky, v tomto prípade naozaj platí, že mužom pribúdajúci vek len prospieva, pretože zrejú do mužnosti a charizmy. Navyše, vďaka zdravej a vyváženej strave a pravidelnému športu sa pýši postavou, ktorú má v TOP forme a snívajú o nej aj o polovicu mladší muži. Nuž, ako sa hovorí – vek je len číslo.

Jožkovi Vajdovi želáme v mene celej redakcie všetko najlepšie k narodeninám!

Tagy: Jozef Vajda