Obľúbené Inkognito sa vracia s premiérovými epizódami: Kedy na JOJke uvidíte nové časti?

Inkognito je neodmysliteľnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie JOJ už dlhé roky a stále sa teší obrovskej diváckej priazni. Po krátkej letnej pauze už onedlho opäť uvidíte nové časti s novými profesiami a so skvelými tajnými hosťami. Vieme, kedy to bude!

Obľúbené Inkognito sa po prvý raz objavilo na JOJke v septembri 2003 a vďaka veľkej diváckej priazni sa vo vysielaní udržalo až do júna 2007. Po niekoľkoročnej pauze sa znovu vrátilo na obrazovky v roku 2015 a odvtedy ho premiérovo s menšími letnými výlukami vysielame prakticky nepretržite. Divákov si získalo vďaka ostrieľanému moderátorovi Vladovi Voštinárovi, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou relácie, ale aj vďaka skvelému tímu hádačov, originálnym profesiám a zaujímavým tajným hosťom.

Punc dokonalosti však Inkognitu dávajú rôzne spontánne situácie, zábavné historky, vtipy či okolnosti, ktoré nás aj vás neskutočne bavia. Ak sa už neviete dočkať nových častí, máme pre vás skvelú správu! Premiérové epizódy uvidíte na JOJke už od pondelka 6. septembra! Hneď na začiatok sa môžete tešiť na skvelú hádačskú zostavu i na výborného celebritného tajného hosťa!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!