Mišo Hudák vtipom odrovnal kolegov: Aký je rozdiel medzi mäsožrútom a vegetariánom?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa aj v minulej časti, keď sa hádači snažili prísť na profesiu „výrobca hnojiva“.

Slovnými prekáračkami a mostíkmi sa dostali až k potravinovej téme, ktorú Mišo Hudák zaklincoval svojím vtipom. Pri tom rastlinstve mi tak napadlo, že…Ja, napríklad, normálne, keď sa pečie mäso, tak mi tečú slinky. Má ten istý pocit vegetarián, keď kosí? Napríklad?“ vychrlil a odrovnal nielen svojich kolegov, ale aj ľudí v hľadisku.Keď už máme potravinársku tému, ja sa chcem spýtať...Keď vypijete všetku vodu z mozzarelly, čo robíte s tým bielym, čo tam zostalo vo vnútri?“ zareagoval pohotovo Marcel Forgáč. Do kategórie „vtipy“ prispel aj moderátor Vlado Voštinár. Čo povedal? Pozrite si video HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!