Zdena Studenková si nedávno splnila svoj sen: Bola tak šťastná, že mala slzy v očiach!

Obľúbená herečka, členky Činohry Slovenského národného divadla, ale aj stabilná hádačka z Inkognita mala uplynulé mesiace pomerne perné. Nielenže sa učila nové predstavenie, ale snažila sa aj naplno si užiť leto. Po dlhom čase sa jej podarilo dostať na milované miesto a to ju naplnilo nesmiernym šťastím!

V dôsledku pandémie koronavírusu sedeli herci z divadiel dlhé mesiace doma a čakali, kedy opatrenia umožnia otvorenie divadiel. Inak na tom nebola ani herečka Zdena Studenková, ktorá si návrat na dosky, ktoré znamenajú svet, užíva plnými dúškami. „To je neuveriteľné, že ľudia prídu, sedia tam v tých rúškach, vyskočia a na konci predstavenia je standing ovation. To prepojenie sa znovu obnovilo a ja sa z toho veľmi teším,“ povedala herecká stálica v reportáži pre Top Star.

Okrem toho, že konečne môže robiť prácu, ktorú tak miluje, sa teší aj z toho, že si v lete spolu s partnerom Braňom Kostkom splnili svoj sen. Obaja totiž milujú španielsku Barcelonu a uvoľnené pravidlá im konečne umožnili vycestovať.Barcelona je moje milované mesto, bola som tam štvrtýkrát. To mesto ma vždy fascinuje tým Gaudím, tým umením. Je to niečo, čo človeka povznáša. Naozaj. Ja prídem do Palau de la Musica alebo vojdem do Sagrady a vždy mi vyhŕknu slzy, lebo je to niečo, čo je...ani neviem, ako to povedať. Je to nad všetkým ostatným. Je to energia, je to krása, je to to, čo povznáša ducha,“ nadchýnala sa Zdenka, ktorá výlet do tohto krásneho mesta darovala svojej životnej láske ako darček k okrúhlym 50. narodeninám.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!