Dcéra Maroša Kramára otvorene o svojich rodičoch: TAKÉTO sú ich vzťahy po rozvode!

Už sú to dva roky, čo širokú verejnosť šokovala správa, že sa herec Maroš Kramár po dvadsiatich rokoch manželstva s krásnou Natašou Nikitinovou rozvádza. Ako spolu bývalí partneri vychádzajú, to teraz prezradila Kramárová dcéra Tamara.

Herec Maroš Kramár žil dvadsať rokov v manželstve s právničkou Natašou Nikitinovou. Majú spolu troch potomkov - dcéru Tamaru a synov Timura a Marka. Na verejnosti pôsobili ako dokonalý pár, a to aj napriek tomu, že sa o záletníckej povahe Kramára všeličo šuškalo. Zdanlivo najstabilnejší pár slovenského showbiznisu totiž ustál aj niekoľko vážnych kríz. Tá posledná v roku 2019 však mala zničujúce dôsledky a nadobro ukončila ich dlhoročný zväzok.

To, ako to medzi nimi vyzerá dva roky od rozvodu, prezradila slovenskému denníku Plus Jeden Deň ich dcéra Tamara. Kto by však čakal, že medzi bývalými partnermi panuje zlá krv, ten bude na veľkom omyle. "Vzťah rodičov je super, od rozvodu spolu vychádzajú dobre. Vôbec nepálili mosty," prezradila Tamara. "Obaja sa vídame dosť často a aj oni sa navzájom často vidia. Hocikedy ideme všetci spolu na obed alebo sa obaja prídu pozrieť na môj koncert. Je to všetko super," priznala Tamara, ktorá zdedila umelecké vlohy - dala sa na spev.

Pre deti pritom bolo odlúčenie rodičov veľkým šokom. Najhoršie vraj celú situáciu niesol malý Marek. "Nechcel to najskôr prijať," prezradil Kramár. Herec preto synčekovi vysvetľoval, že už je dnes normálne mať rozvedených rodičov, viacero Marekových spolužiakov to tak má. Marek otcovi vraj hovoril: "Mne bolo tých spolužiakov vždy ľúto, že majú rozvedených rodičov." tieto slová Maroša úprimne zaboleli. Práve kvôli potomkom sa herec vždy snažil s Natašou vychádzať bez hádok. "Deti nevideli, že by sme sa niekedy hádali. A ani teraz sa nehádame, ďalej sme kamaráti. "

Maroš Kramár s dcérou Tamarou a exnmanželkou Natašou Zdroj: Profimedia

Nedlho po rozchode s manželkou už bol vídaný Maroš Kramár po boku svojej novej priateľky Iny Oravcovej, ktorá pracuje zároveň aj ako manažérka jeho divadla Vo veži. O jeho bývalej manželke Nataši sa zatiaľ oficiálne nevie, či niekoho má. Člen JOJkárskeho Inkognita sa za svoj nový vzťah nehanbí, so svojou partnerkou je často vídaný v okolí svojho luxusného domčeka v obci Rovinka na brehu jazera, a dokonca ju už zoznámil s deťmi. Tamara prezradila, že si s ňou vraj výborne rozumie. "Dobre spolu vychádzame. My sme všetci zadobre, všetko je v pohode," vysvetlila Tamara Kramár.

Nenechajte si ujsť Inkognito s Marošom Kramárom už dnes o 20:35 hod. na JOJke!