Mišo Hudák vás svojím vtipom rozseká: Čo sa stane, keď k vám bude často chodiť poštár?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v minulej časti, keď sa hádači bavili o rozprávaní vtipov.

Popri tom ich pár hodili do pléna a poriadne sa na nich kosili. Dcéra príde za matkou a hovorí: Mami, konečne som si našla frajera. A ona: Vážne? Tak to je super! A kto to je? Je to náš poštár. Ale, veď ten by ti mohol byť otcom. Ale mami, vek je len číslo. Myslím, že si nepochopila moju otázku…,“ vychrlil Mišo Hudák a svojich kolegov poriadne rozsekal. Na tému nadviazal aj Šarkan. Chlapík kupuje dcére kondómy a pani, že: Vaša dcéra je sexuálne aktívna? Ona bude po mame, čiže pasívna,“ povedal hudobník a hádač. Do kategórie „vtipy“ prispel aj moderátor Vlado Voštinár. Čo povedal? Pozrite si video HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!