Hádači z Inkognita boli dojatí a mali slzy na krajíčku: TOTO nezažili už veľmi dávno!

Neodmysliteľnou súčasťou Inkognita boli vždy diváci v hľadisku, ktorí dodávali relácii špeciálnu príchuť. Pre pandémiu koronavírusu sme sa však s nimi museli na veľmi dlhý čas rozlúčiť. Keď sa ale počas jedného z posledných nakrúcaní vrátili na svoje miesta, hádači boli bez seba.

Obrovský potlesk i smiech divákov v štúdiu dodávali obľúbenej relácii Inkognito punc dokonalosti. Lenže v dôsledku pandémie koronavírusu sme pre pandemické opatrenia museli dlhé mesiace nakrúcať Inkognito bez ich prítomnosti v štúdiu. Najsilnejšie ich absenciu pociťovali práve hádači. Nielenže im chýbala energia obecenstva, ale aj nemali v reálnom čase spätnú väzbu na svoju prácu. Počuť, že sa ľudia zabávajú na vašich vtipoch, je totiž pre zabávača alfou a omegou jeho práce.

Epizódy, ktoré sa aktuálne dostali do vysielania, sa však už konečne nakrúcali aj s divákmi. Pre hádačov to bolo nesmierne emotívne. Ja som dojatý...teraz vážne, žarty bokom. Normálne som dojatý, lebo toto sme nezažili veľmi dlhý čas a to sme potrebovali. Konečne ste tu!“ vyhŕkol na začiatku časti Mišo Hudák. Publiku venoval spolu so svojimi kolegami obrovský potlesk a bolo vidieť, že všetci majú doslova slzy na krajíčku. Situáciu však vtipne a nadnesene okomentoval Vlado Voštinár. „Užívajte si to aj vy, lebo začali sme si bez vás zvykať,“ dodal so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!