Maroš Kramár radikálne zmenil svoj imidž: Wau, veď je z neho úplne nový človek!

Sympatický herec a obľúbený hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisu už desiatky rokov. V podstate počas celej kariéry bol verný svojmu imidžu, ktorým bol priam typický. Teraz si ale povedal, že stačilo a podstúpil radikálnu zmenu!

Maroš Kramár je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Veľmi úspešný je navyše nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Okrem talentu odjakživa určite pútal pozornosť aj svojím výzorom a v mnohých ženách vzbudzoval veľké sympatie.

Herec, moderátor i hádač z Inkognita bol v podstate počas celej svojej kariéry verný svojmu typickému imidžu, ktorého neoddeliteľnou súčasťou boli dlhšie vlnité vlasy. Lenže tie sa mu už zrejme zunovali a tak sa rozhodol pre zmenu. Fanúšikom na sociálnej sieti sa totiž pred pár dňami pochválil snímkou, na ktorej pózuje s vlasmi ostrihanými na ježka. Tak som sa včera trochu nudil. Čo na to poviete? Život je zmena? napísal Kramár k fotke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

S reakciami sa okamžite po uverejnení priam roztrhlo vrece. Jeho zmenený účes však nekomentovali len fanúšikovia, ale aj hereckí kolegovia. „Woow, v prvom momente som myslela, ze vidim Stinga,“ odkázala mu Barbora Švidraňová.Obrovské áno! Konečne! Preč s tým naondulovaným „princom z NDR“. Ja som za, aj keď možno budem jediná, poď do toho, zlatíčko, oni si zvyknú,“ napísala herečka Eva Holubová. Našli sa však aj fanúšičky, ktoré sú zo zmeny sklamané. „Preboha, prečo? Také krásne vlasy ste mali,“ zhodnotila jedna z nich.Po pravde? S dlhšími vlasmi vyzeráte mladšie...ale hlavné je zdravie,“ myslí si ďalšia. Nuž, ako sa hovorí – sto ľudí, sto chutí...