Mišo Hudák o sebe prezradil veľkú pikošku: TOTO by ste na skúseného zabávača nepovedali!

Obľúbený zabávač, moderátor a herec je súčasťou šoubiznisu už naozaj dlhé roky. Patrí k slovenskej špičke a má za sebou zástupy fanúšikov. O to viac prekvapuje zaujímavosť, ktorú o sebe nedávno prezradil!

Mnohí ľudia, ktorí prídu do Inkognita, aby sme hádali ich profesiu, sa na obrazovkách priznajú, že majú obrovskú trému. A niet divu. Pre ľudí, ktorí sa živia občianskym povolaním, je množstvo kamier, svetiel a potlesk z hľadiska niečím, čo bežne nezažívajú. Preto to môže pre nich predstavovať mierny stres. Povedali by ste však, že aj ľudia pohybujúci sa v šoubiznise dlhé roky môžu pravidelne pociťovať trému? Hoci to znie neuveriteľne, je to tak. Obľúbený moderátor a zabávač Mišo Hudák prezradil, že ju stále pociťuje aj napriek svojim obrovským mediálnym skúsenostiam. Ja mám stále trému. Ja viem, že to znie neuveriteľne, ale ja naozaj mám trému. Aj pri umeleckom výkone, Malá sála, nahrať videjko pre niekoho...vždy mám obrovskú trému. Prisahám,“ priznal v Inkognite.

Na to okamžite reagoval jeho kamarát a kolega Marián Čekovský. Minule sa stalo dokonca, že sme šli spoločne na jedno javisko, ohlásili nás a Mišo mal takú trému, že nevedel, ako na to javisko vyjde. A v tom pani zahlásila: Dovoľte, aby som privítala na našom pódiu Mariána Hudáka,“ povedal Čeky.Potom som si povedal, že existujú ľudia, ktorí majú ešte väčšiu trému ako ja. A je to fajn,“ zhodnotil Hudák s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!