Hádači sa opustili pri spomienkach na školské časy: Pamätáte si najväčší Mikulášsky hit?

Tvorcovia Inkognita si pre divákov pravidelne každý rok pripravujú aj sviatočné špeciály, ktoré sú vždy niečím ozvláštnené. Tento rok padlo vysielanie obľúbeného programu presne na Mikuláša a tak bude dnešné vydanie naozaj výnimočné. Aj diskusiami medzi hádačmi, ktorí si zaspomínajú na tento sviatok v časoch, keď ešte drali školské lavice.

Vysielanie obľúbeného Inkognita tento rok padlo presne na Mikuláša a tomu tvorcovia prispôsobili aj obsah. Tak ako každý rok si pre divákov i pre samotných hádačov pripravili viaceré špeciálne prekvapenia. Avšak, skôr než sa k nim dostali, sa spontánne začali rozprávať o svojich spomienkach na tento deň.Ja mám Mikuláša rád preto, lebo vznikla pieseň: Na svätého Mikuláša, neučí sa, neskúša sa. A teraz sa aj tak neučí a neskúša sa,“ skonštatoval Čeky.Toto je najväčší hit, lebo toto ešte my sme si spievali na škole a to už bolo naozaj dávno,“ kontroval mu moderátor Vlado Voštinár. „To znamená, že Mikuláš bol veľký hitmaker,“ upozornil Čeky.

Na to okamžite zareagovala aj jedna z dvojice najnovších hádačiek – herečka Janka Kovalčíková, ktorá do Inkognita prišla aj s kolegyňou Aničkou Jakab. Ale vy ste to tak rezko. My sme vždycky tak: Naaaa svääätéééhooo Mikuuulááášaaa...nie?“ povedala Janka a známu riekanku povedala veľmi ťahavo. „My sme to iba recitovali...chodila si do štandardnej školy?“ opýtal sa Vlado zvedavo. Po tejto otázke sa strhla ďalšia diskusia, v ktorej rozhodne nebola núdza o viaceré vtipy či štipľavé poznámky, čo uvidíte už dnes večer!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!