Hádači to povedali narovinu: Mohla by prísť do Inkognita so svojím povolaním aj zubatá?

Obľúbené Inkognito je nevyčerpateľnou studnicou humoru, ktorý nás týždeň čo týždeň dostáva do dobrej nálady. Vtipné a trefné hlášky moderátora i hádačov sú skrátka neodmysliteľnou súčasťou tohto programu a výnimkou nebude ani dnešná časť.

Ani v dnešnom Inkognite nebude núdza o zaujímavé profesie, slávneho tajného hosťa, ale i o mnohé vtipné situácie a zábavné momenty. Jeden taký príde aj hneď v úvode, keď sa hádači a moderátor budú rozprávať o tom, koľko profesií vlastne na Slovensku existuje. Podľa istej štatistiky je vraj na našom území cez 25 tisíc rôznych povolaní, čo Mišo Hudák hneď vtipne glosoval. Pýtal sa, ako chcú tvorcovia stihnúť pozvať predstaviteľov každého zamestnania do Inkognita do momentu, kým pôjde on do dôchodku.

Okolo toho sa hneď strhol nesmierne vtipný slovný ping-pong, výsledkom ktorého bolo, že jestvuje aj profesia, akú by nám vôbec nenapadlo do Inkognita pozvať. „Keď ťa zubatá vyzve do tanca a povie: Smiem kosiť?“ povedal Hudák. Aj zubatá je povolanie v podstate, nie?“ opýtal sa Čeky. „Presne tak. Ale nie je to skôr zberateľská činnosť? Lebo ona za to nedostáva veľmi prachy. Ona len zbiera. Napriek tomu, že nie je veľmi populárna, stretne sa s ňou každý. To je zaujímavé, nie?“ poznamenal Mišo.To je poslanie,“ doplnil Šoko. Povestný klinec téme dala komička Simona Salátová. „Sa mi páči, ako optimisticky sme začali...akože,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito