Hádači nevedeli prísť na meno tajného hosťa: Mlčali, hanbili sa a nepomohla ani nápoveda!

Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv.

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol známy český režisér Filip Renč, ktorý má na konte množstvo úspešných filmov. Hádači sa ale poriadne trápili pri odhaľovaní jeho identity. Hoci pomerne rýchlo zistili, že ide o režiséra, nevedeli sa trafiť do žánru a tým pádom ani nedokázali uhádnuť jeho meno. Keď dal moderátor Vlado Voštinár záverečné dvanáste „nie“, snažil sa už nesúťažne hádačom trochu napomôcť.

Začal teda menovať filmy, na ktorých Filip Renč pracoval. Tí sa však nevedeli chytiť ani v tejto situácii. Všetci samozrejme snímky ako Rebelové či Lída Baarová poznali, no nevedeli si spomenúť na meno. Ťuklo im až vo chvíli, keď Vlado prezradil jeho krstné meno – Filip. Keď si hádači dali dole škrabošky, bolo vidieť, že sa strašne hanbia a len ťažko sa im hľadajíu slová. Samotný režisér to ale bral športovo a vôbec si z toho ťažkú hlavu nerobil.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito