TOTO vás pobaví! Chlapci z Inkognita si doberali Zdenu Studenkovú: Aha, čo jej vyčítali!

Známe tváre z Inkognita sú skvelá partia a rozhodne si majú čo povedať aj mimo nakrúcania. Niet preto divu, že si medzi sebou vedia aj poriadne zavtipkovať bez toho, aby niekto niečo bral osobne.

Fanúšikovia a diváci Inkognita si určite pamätajú, že hádači aj spolu s moderátorom Vladom Voštinárom pred pár týždňami v úvode relácie riešili, že Zdena Studenková im na nakrúcanie doniesla upečený koláč. Všetci si ho nesmierne pochvaľovali, čím potvrdili to, čím je úspešná herečka známa. A to fakt, že je skvelá kuchárka a, že taktiež výborne pečie. Nuž, a ako sa hovorí - na dobré sa zvyká ľahko. Sme smutní dnes…,“ skonštatuje na začiatku Inkognita Čeky. „Prečo?“ spýta sa Vlado. „Zdenka nám nepriniesla žiadny koláč,“ povedal Marián skleslo.Zdenka prišla bez múčniku…,“ doplnil Marcel Forgáč.

Je pravda, že som piekla...“ začala vysvetľovať Zdenka. „Ale Braňo zjedol...“ skočil do toho Voštinár, ktorý tým narážal na to, že minule napiekla, ale partnerovi Braňovi Kostkovi z výtvoru doma nenechala.Presne tak. Spravila som mu výbornú orechovú tortičku s mascarpone, ale...dal ju,“ objasnila Studenková. „Toto si si mohla aspoň odpustiť,“ dodal so smiechom Marcel. Na situácii sa, samozrejme, všetci zasmiali, pretože sú skvelá partia a vďaka nadhľadu by sa na seba ani nevedeli uraziť.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!