Hádači budú z hosťa v Inkognite v nemom úžase: Veď on vyzerá ako brat Miša Hudáka!

Obľúbené Inkognito je vždy plné zaujímavých situácií a často aj prekvapení. O zopár nebude núdza ani v dnešnej časti. Už prvý hosť totiž spôsobí, že hádači ostanú v nemom úžase. Ani nie tak pre jeho profesiu, ako pre jeho vzhľad!

Hostia, ktorí prichádzajú do Inkognita, vedia často poriadne prekvapiť. Niektorí svojimi profesiami, iní zážitkami či skúsenosťami, ale sú aj takí, ktorí upútajú pozornosť v momente, keď vstúpia do štúdia. Stane sa to aj v dnešnej časti, keď si do kresla pre hosťa sadne Miroslav. Ten svojím výzorom zaskočí takmer všetkých hádačov. Len čo vstúpil na scénu, bolo vidieť, že Mišo Hudák poriadne spozornel a prekvapení boli aj ostatní jeho kolegovia.

Miroslav sa totiž na Michala poriadne podobá. „Počkaaaaj, Miroslav a ty by ste mohli natočiť výborný film…,“ vychrlil Čeky. „...trošku viac ofinku by som a on má hustejšiu bradu, plnovous,“ uvažoval Hudák. „Ešte viac šedinky...ale to príde, časom,“ doplnil Vlado Voštinár. Bratia Hudákovci,“ zhodnotila Zuzka Šebová. „Áno, bratia Hudáci,“ povedal Čeky. „Hudák Bros,“ zaklincoval Šoko. Keď už sa Miro na Miša tak podobá, podarí sa hádačom prísť na jeho profesiu?

INKO - host Miro Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!