Čeky svojím vtipom úplne odrovnal kolegov i publikum v Inkognite: Ako mu toto napadlo?

Hádači i moderátor v Inkognite reláciu pravidelne spestrujú vtipmi, ktoré im pohotovo napadnú v konkrétnej situácii. Často sú však ich žarty či slovné hračky naozaj tak trefné, že odrovnajú nielen svojich kolegov, ale i divákov v publiku.

V pondelkovej časti Inkognita si do kresla pre hostí sadne aj étericky pôsobiaca Martina. Len, čo vojde do štúdia, hádači začnú tipovať, že určite pracuje ako víla, prípadne vyučuje vílológiu alebo vychováva malé víly. Keď povie indíciu, na základe ktorej majú uhádnuť jej profesiu, v štúdiu začne šou. Indícia totiž bude znieť: otvory na správnom mieste.

Tejto vety sa okamžite chytí Čeky a povie takú slovnú hračku, ktorou kolegov dostane do kolien. Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor,“ povie Čeky. Všetci sa začnú tak smiať, že nebudú vedieť prestať. Najviac však tento vtip zničí Zuzku Šebovú. „...len, aby si pochopila, že si prišla z tej navoňanej noblesy medzi normálnych ľudí,“ zhodnotí Marcel Forgáč. „Ale tu to žije, to sa mi páči,“ povie Zuzka. Netvory na správnom mieste, to sme my,“ povie Čeky a premostí naspäť k indícii. Uhádnu hádači, čomu sa Martina venuje?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!