Mišo Hudák vás svojím vtipom o poľovníkoch rozseká: Ako najrýchlejšie získate parohy?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No mimoriadne obľúbené sú aj spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v pondelkovej časti, keď hádači začali z ničoho nič súkať z rukáva vtipy o poľovníkoch. „Osemdesiatšesťročný pán hovorí svojmu lekárovi, že: Moja 29- ročná manželka čaká dieťa. A ten lekár mu hovorí: Ja mám taký príbeh. Môj kamarát je poľovník a šiel na poľovačku. Už sedel na tom posede a prišiel nádherný jeleň. Vybral tú flintu a zistil, že si zobral dáždnik omylom. Tak si povedal, že čo už. Namieril, dáždnik sa otvoril a jeleň padol. A ten pán mu hovorí: Ale to musel streliť niekto iný. A lekár na to: No, toto som vám chcel povedať,“ povedal Marcel Forgáč.

Len čo vtip dopovedal, všetci sa začali poriadne smiať. Na neho pohotovo nadviazal Mišo Hudák, ktorý si na túto tému tiež zavtipkoval a všetkých rozsekal. Kamarát bol u ďalšieho kamaráta poľovníka, ktorý má strašné množstvo parožia na stenách. A hovorí: Počúvaj, ty máš toľko toho...nemohol by si mi jedny parohy dať? A on hovorí: V pohode, pošli večer manželku,“ pripojil sa Hudák.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito