Vlado Voštinár vás rozseká vtipom o autoškole: Čo treba s inštruktorom prebrať ako prvé?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v epizóde, v ktorej sa po prvý raz ako hádačka predstavila komička Simona Salátová. Jeden z hostí si vybral, aby začala práve ona so slovami: Dáma má prednosť.

Na to vtipne zareagoval Mišo Hudák, ktorý povedal, že za volantom už táto veta neplatí. Na to pohotovo zareagoval Marcel Forgáč. „Strihol som si to jednosmerkou. Zrazu oproti mne auto. Blikol diaľkovými, tak som aj ja blikol diaľkovými. Blikol všetkými štyrmi, tak som aj ja blikol všetkými štyrmi. Máva na mňa, tak som aj ja zamával. On potom pustil modrý maják a to som ja už nemal,“ pobavil kolegov. Čo sa týka autoškoly, to sa ja teším, že ju mám. Lebo ja som prvú poistnú udalosť mala už na trenažéri,“ pochválila sa Simona Salátová. Vtipom z autoškoly to doslova zaklincoval Vlado Voštinár. Dievča v autoškole hovorí inštruktorovi: Máme malý problém. Aký? Sú tu tri pedále a ja mám dve nohy,“ povedal moderátor s vážnou tvárou a hádačov i publikum úplne rozsekal.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito