Nezabudnuteľný moment v Inkognite: Hádači svojím vystúpením pobavili všetkých divákov!

V obľúbenom Inkognite sme za niekoľko rokov jeho vysielania zažili už naozaj rôzne situácie. Ako sa však hovorí, vždy je čím prekvapiť. Dôkazom bola aj jedna z jarných častí, v ktorej naši hádači odohrali a odspievali vystúpenie na hudobných nástrojoch vyrobených z nafúknutých balónov!

Do Inkognita prichádzajú ľudia s naozaj rozmanitými povolaniami a z času na čas sa hostia v štúdiu buď pochvália svojimi výrobkami, ukážu svoje služby či to, čo skrátka vedia. Ak to situácia a typ povolania hosťa umožňuje, naši hádači si to aj veľmi radi vyskúšajú, prípadne otestujú prinesené produkty. Niečo podobné sa stalo aj v jednej z jarných častí a skončilo to nezabudnuteľným momentom.

Do štúdia totiž prišiel hosť, ktorý sa venuje výrobe rôznych predmetov či objektov z nafúknutých balónov. Jeho profesia patrí medzi obľúbené atrakcie na jarmokoch, trhoch, ale i na oslávach, detských párty či na svadbách. A aby ukázal, že z podlhovastých balónov sa dá vytvoriť naozaj čokoľvek, do Inkognita priniesol aj názornú ukážku. Z balónov totiž vyrobil gitaru, trúbku, husle i mikrofón. Moderátor Vlado Voštinár tieto rekvizity rozdal našim hádačom a tí začali okamžite improvizovať. V štúdiu odspievali a odohrali skladbu Báječná ženská od Michala Tučného a dostali tým divákov v publiku i pri televíznych obrazovkách. Nuž, v Inkognite sa dá zažiť asi naozaj všetko!

Pripomeňte si tento moment vo videu HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito