Vlado Voštinár prezradil, prečo nemá rád leto: V TOMTO dôvode sa nájdu mnohí ľudia!

Už o pár dní sa končia letné prázdniny a školáci sa pomaly, ale isto chystajú na návrat do školských lavíc. A hoci väčšina ľudí sa na blížiaci koniec leta neteší, sú aj takí, ktorí si konečne vydýchnu. Medzi takých ľudí patrí aj moderátor Inkognita, ktorí leto naozaj nemá rád. Prečo?

Leto je u väčšiny ľudí najobľúbenejším obdobím v roku, no moderátor Vlado Voštinár otvorene priznáva, že toto ročné obdobie nemá rád. Nie som úplne najletnejší typ, lebo nemám úplne rád, keď páli slnko a je veľmi teplo. V kuse sa potím, v kuse by som niečo pil, v kuse hľadám, kde sa schovám...načo to je?“ povedal v reportáži Eriky Barkolovej pre Top Star.

Pravdou je, že extrémne horúce dni, keď sa hodnoty na teplomeroch šplhali k 40-tke neboli príjemné azda nikomu. Vlado však počas týchto dní doslova trpí a určite nie je sám. Ja musím byť stále v chládku a potom je otázka, načo je pre mňa leto? Keď som stále niekde skrytý pod stromom alebo niekde, kde to nepáli. Pretože ja, keď som stál v rade na pigment, tak zrovna predo mnou sa minul,“ vysvetlil. Bronzové opálenie by sme na ňom hľadali len márne, pretože ako sám priznáva, po krátkom čase na slnku je totiž hneď červený.Ja, keď aj idem niekde k vode, čo milujem, tak nemôžem tam byť dlho počas leta, lebo ja zhorím. Nie som ja dobrá partia na leto,“ dodal s úsmevom. Na príchod jesene sa tak určite poriadne teší!

Sledujte Inkognito už dnes po Hranici o 22:40 na JOJke!