Dohodli sa? Aha, ako si Čeky, Maroš Kramár a Zdena Studenková krásne zladili outfity!

Náhoda alebo sa dohodli? V najnovšej časti obľúbeného Inkognita nastane hneď v úvode veľmi milá situácia. Mišo Hudák totiž upozorní na to, ako sa jeho kolegovia z hádačského panelu zladili. A vyzerali naozaj rozkošne!

Herečka Zdena Studenková má módu v malíčku a asi nikdy sme ju nevideli zle oblečenú. Že má skvelý vkus, pravidelne dokazuje aj v obľúbenej relácii Inkognito. Na nakrúcanie najnovšej časti prišla oblečená v lilavom nohavicovom komplete, v ktorom bola naozaj nádherná. „Zdenka Fialová,“ predstavil ju v úvode moderátor Vlado Voštinár. „To nie je fialová farba, ale lila,“ upozornil ho Čeky. „Ale Lilavá by sa ti nepáčilo,“ zhodnotil Vlado. „Ale viečo čo, zasa...poviem ti pravdu – je tu Zuzka Fialová. A aby náhodou to nevyzeralo, že tu sedí Zuzka a je trošičku prerobená, no,“ povedala Studenková. „Mohla by byť Zdenka Lila Studenková. To by bolo fajn,“ doplnil Voštinár.

INKO - Zdena Studenkova Zdroj: TV JOJ

​Len čo moderátor dopovedal vetu, Mišo Hudák upozornil na to, že jeho kolegovia v hádačskom paneli prišli do práce dokonale zladení. „Vy ste sa dohovárali? Že Zdenka je vo fialovom, teraz Maroš je v tom žltom a ty si taký kombinovaný. Mne to pripomína tú rodinku z Vrchní prchni, keď on bol celý v zelenom, matka v oranžovom a dieťa malo tie prúžky,“ povedal Mišo a všetkých tým rozosmial.Točíme film Lila, slnko a východniar. Nechcel by si tam účinkovať?“ opýtal sa Čeky. „A v tom hnedom čo by hral?“ reagoval Maroš Kramár a narážal tým na Michalove hnedé sako. „Medveďa!“ rozhodol Čeky. Dobre, budem hrať medveďa a bude to priamo pod patronátom Ministerstva životného prostredia,“ zažartoval Hudák. „A budeš ten mäsožravý alebo ten bylinožravý?“ pokračoval Čeky.Ja budem vegetarián...vegán priam,“ poznamenal Hudák. „Dilinožravý…,“ zaklincoval Marián. Nuž, v Inkognite skrátka nikdy nie je núdza o vtipy, ktoré majú vždy čosi spoločné s realitou.

INKO - podobne outfity Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito