Hádači sa trápili s povolaním sympatickej Martiny: Moderátor im pomohol druhou indíciou!

Indícia je pri hádaní povolaní našich hostí v Inkognite doslova alfou a omegou. Vymýšľa sa tak, aby to hádači nemali až také ľahké, ale zároveň, aby daná profesia bola na základe nej vôbec uhádnuteľná.

Ako to už býva – niekedy sa našim hádačom v Inkognite podarí skórovať takmer okamžite, inokedy sa trápia a nevedia prísť na to, čo hosť robí. To sa stalo aj v pondelkovej časti, keď k práci sympatickej Martiny priradili indíciu – v piatich mestách na Slovensku. „Je to veľmi ťažká indícia. Vlado, nevedeli by sme sa dohodnúť tak, že to vrátiš, napríklad, na dvojku a dáte nám inú indíciu?“ opýtal sa Mišo Hudák.Možno to spravím tak, že ak bude desina, vymenujem tie mestá. Ale Martinka mi to musí odsúhlasiť,“ povedal Vlado Voštinár. „No to nám strašne pomôže,“ zhodli sa hádači. „Áno, pomôže,“ doplnil Vlado.

Napokon sa ale rozhodol, že nepočká do desiateho „nie“ a povie im mestá hneď a zaraz. Bratislava, Prešov, Košice, Žilina a Banská Bystrica sú tie mestá, v ktorých by Martinka mohla vykonávať svoje povolanie. Ani to ich však neposunulo bližšie k uhádnutiu a tak sa stala nezvyčajná vec. Vlado im prezradil aj druhú pripravenú indíciu. Dobre, mali sme pripravené dve indície, tak ja vám poviem...nebudem čakať na desinu. Ale poviem aj tú druhú – dotyk rovná sa pohyb.“ Hádači sa ešte chvíľku trápili, keď Zdene Studenkovej napadlo, s čím by to mohlo súvisieť. „Počúvajte…ja neviem, možno hovorím úplnú hlúposť. Ale nemôže to byť, že dotkneš sa nejakého zariadenia a ono ťa presúva? Vytvára pohyb,“ povedala herečka a ostatní hádači sa toho okamžite chytili. Keď im moderátor potvrdil, že Martinkina profesia súvisí s dopravou, bolo to už len krôčik k triumfu.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito