Čekyho fantázia a schopnosť napodobňovať vás rozsekajú: Viete, ako štekajú české psy?

Obľúbené Inkognito je tým, čím je najmä vďaka spontánnym situáciám, ktoré v štúdiu často nastávajú. Jedna taká nastane aj v dnešnej časti, keď začne Čeky z ničoho nič napodobňovať štekot psov.

Po uhádnutí profesie jedného z dnešných hostí sa téma diskusie zvrtne na našich štvornohých miláčikov. Celé to začne tým, že Čeky začne spontánne štekať. Natočil som teraz platňu. Ak chcete, je v predaji. Volá sa to Rôzne ukážky stavbárskych psov. No a jeden z nich je hlavný – Argo,“ povie muzikant.Ale tak by sa mala volať aj platňa,“ upozorní ho Marcel Forgáč. Volá sa to Argo víťězí. Mám tam aj českých psov, čo po česky brechajú,“ poznamená Čeky a začne napodobňovať, ako štekajú českí chlpáči.A, samozrejme, vo forme zvonenia na mobil si to môžete kúpiť na joj.sk,“ doplní pohotovo Zuzka Šebová.

Vidíte...ako sa robí dneska biznis. Urobíš zlého chorého starého psa a vydáš platňu,“ povie Čeky. „A pozor, hneď po nej prichádza remix. Českých a slovenských psov,“ nadviaže moderátor Vlado Voštinár.Áno, bude to housovo-drum and bassová kolekcia slovenských ľudoviek…,“ zamyslí sa Čeky. „Housová je vtedy, keď je to domáci pes, nie?“ zaklincuje Mišo Hudák. Nuž, v štúdiu Inkognita skrátka nuda nehrozí.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!