Vtipná situácia v Inkognite: Hosť nechtiac porušil pravidlá, hádači plakali od smiechu!

Pravidlá obľúbenej relácie Inkognito sú pomerne jasne určené, no občas sa stane, že ich chtiac alebo nechtiac obídu či už naši hádači, tajní hostia alebo hostia, ktorých profesiu hádame. Nuž, a práve tretia možnosť sa udeje už v dnešnej časti.

Pri hosťoch, ktorých povolanie hádajú naši hádači, sú pravidlá úplne jasné. Keď príde hosť do štúdia, hádači najprv tipujú, čo robí, potom odznie indícia, medzi dvoma gongami diváci vidia, aká profesia sa háda a potom nasleduje samotné hádanie. V dnešnej časti sa však toto poradie pri prvom hosťovi trošku zmení. „Jožko, ideme len počúvať, čo poviete?“ opýta sa ho moderátor Vlado Voštinár.

Lenže, zrejme tréma a stres z televíznych kamier, zo svetiel reflektorov a z množstva ľudí urobili svoje a Jozef prezradil svoju indíciu skôr, než hádači tipovali, čo robí. „Les má ku mne blízko,“ povedal. Na to Vlado okamžite zareagoval. „Ó, počkajte, ale ešte som sa nepýtal na indíciu,“ povedal moderátor. Jožko nestráca čas, to je veľmi sympatické,“ zhodnotila Zuzka Šebová. Napriek tomu, že hádači už indíciu poznali, ich Vlado vyzval, aby tipovali, čo robí. To všetkých nesmierne pobavilo a doslova plakali od smiechu. Podarí sa im napokon uhádniť, čo Jozef robí?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito