Mišo Hudák uhádol tajného hosťa na prvú šupu: Čeky mu až musel kontrolovať škrabošku!

Hádači v Inkognite sa s identitou tajného hosťa vedia poriadne natrápiť a doslova potiť krv. Inokedy však prídu na meno bez väčších ťažkostí. Nuž a niekedy sa stane aj to, že celebritu odhalia expresne rýchlo.

V pondelkovej časti si do kresla pre tajného hosťa sadol sympatický herec Roman Poláčik, ktorého diváci JOJky poznajú ako Kriša Brázdu zo seriálu Hranica. Dalo sa teda očakávať, že na jeho meno prídu hádači celkom rýchlo. Nikomu však nenapadlo, že ho Mišo Hudák uhádne tak expresne, že nedostane od Vlada Voštinára ani jediné „nie“. Michalova spanilá jazda začala tým, že správne tipoval pohlavie a profesiu. Keď zistil, že ide o muža – herca zo Slovenska, ktorý účinkuje na obrazovkách televízie JOJ v nejakom seriáli, úspešne pokračoval ukotvením do seriálu Hranica. Správna bola aj domnienka, že ide o herca z mladšej generácie, ktorý stvárňuje hlavnejšiu postavu.

Od tohto bodu to bol už len krôčik k uhádnutiu jeho mena. „Je z Oravy?“ opýtal sa Mišo. Keď mu to moderátor Vlado Voštinár potvrdil, bolo, ako sa hovorí, vymaľované.Čosi!“ zhíkli ostatní hádači. „Michal, normálne to dáš?“ zhodnotil Vlado. „Tak ale tu končí sranda,“ povedala Zuzka Šebová. „Ty máš deravú škrabošku,“ vychrlil Čeky. Mišo, samozrejme, uhádol, že ide o Romana Poláčika a všetkým doslova padli sánky. Ukáž mi škrabošku, mne sa to nechce veriť,“ povedala Zuzka.Tak to vyšlo...stačilo by, že by som povedal žena a už som v keli,“ bránil sa Hudák. Ja už nebudem chodiť na tajného hosťa. Nech háda tajného iba Miško,“ uzavrela svojím typickým humorom Zuzka Šebová.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!